Uitnodiging workshop “Levensverhalen schrijven”

Ten behoeve van de wedstrijd “Haagse 10 met een griffel 2018” nodigt Platform Dood gewoon u uit levensverhalen van mensen uit uw omgeving vast te leggen. In het opschrijven van die verhalen raakt dit initiatief, de kernwens van taalluister, zoveel als mogelijk platform voor schrijvers te zijn. Daarom deelt taalluister de uitnodiging van de initiatiefnemer hier op haar website.

Onderstaande uitnodiging is letterlijk overgenomen van de facebookpagina van Bibliotheek Den Haag. De op taalluister.nl gebruikte afbeelding stamt van het bewuste artikel op de website van de bibliotheek.

Praten over de dood is niet zo gebruikelijk in de Nederlandse cultuur. Platform Dood gewoon en Bibliotheek Den Haag willen dit thema bespreekbaar maken en organiseren daarom een verhalenwedstrijd. Kent u iemand met een markant levensverhaal? Iemand die in de laatste fase van zijn of haar leven is en met wie u in gesprek kunt gaan om zijn of haar verhaal te vereeuwigen? Dan nodigen we u uit hun verhaal op te schrijven en voor 5 november in te sturen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het schrijven? Doe dan mee aan de gratis schrijfworkshops.

De eerste 24 mensen die zich opgeven kunnen hieraan deelnemen. (aanmelden voor 21 september)”
https://www.bibliotheekdenhaag.nl/Artikelen/Schrijf-een-levensverhaal.htm

 


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.